Impresszum

Földművelésügyi Minisztérium (FM)
Élelmiszerlánc-felügyeletért és Agrárigazgatásért Felelős Államtitkárság

Az államtitkárság teljes körű tevékenységet lát el a nemzetközi kereskedelem, nemzetközi és EU kapcsolattartás, állategészségügy, állatvédelem, növény-egészségügy, növényvédelem, növényi termékek, parlagfű probléma és ökológiai gazdálkodás területein. Ellátja továbbá az élelmiszerágazat kormányzati képviseletét, valamint felel a szakszerű gazdálkodás érvényesítéséért és a szakmai irányításért. Az államtitkárságot dr. Kardeván Endre, országos főállatorvos vezeti.

Cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.


Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH)

A NÉBIH 2012. március 15-ével jött létre abból a célból, hogy a nagy tradícióval rendelkező szakterületek erősségeinek és az átfogó élelmiszerlánc-biztonság adta lehetőségek összekapcsolásával még hatékonyabban lássák el a teljes élelmiszerlánc felügyeletét. Az új hivatal egy hatékonyabb szervezeti forma, mivel az élelmiszerláncot érintő összes kockázatot felügyeli, képes az egységes elveken alapuló kockázat alapú priorizálásra. Ez, a lánc egészét lefedő ellenőrzési, felügyeleti rendszer lehetőséget ad az azonnali beavatkozásra, veszélyhelyzet esetén.

Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 24.


A honlap karbantartását a NÉBIH Rendszerszervezési és Felügyeleti Igazgatóság Projektmenedzsment Osztálya végzi.

Kapcsolat: pmo@nebih.gov.huTisztelt Pályázók, Szavazók és Érdeklődők!

 

Köszönjük, hogy rengeteg gyönyörű és kreatív rajzot, fotót beküldve ilyen sokan vettetek részt pályázatunkon. A pályázat lezárult, és a szavazás is véget ért. A zsűri kiválasztotta a legjobb műveket. Az eredményeket 2018. március 19-én olvashatjátok honlapunkon.​