Képfeltöltés

Képek feltöltése regisztrációt követően lehetséges.

Feltöltés kezdete: 2018.01.26.

Feltöltés utolsó napja: 2018.02.28

Meghosszabbítottuk a pályázati regisztrációt, és a fotók feltöltésének lehetőségét 2018. 03. 02-ig.

Közönségszavazás: 2018.03.03-tól 2018.03.08-án éjfélig

Kérjük a pályázókat, hogy a képfeltöltésnél a megfelelő korosztályt és a megfelelő helyet válasszák ki. Pl. egy általános iskola 7. osztályos tanulójának fotóját, az alábbi felületre kérjük küldeni:

Képfeltöltés → általános iskola 5–8. osztály →fotó.

Amennyiben a pályázó pedagógus (általános iskolák esetében) több osztály nevében is szeretne pályaművet feltölteni, újra kell regisztrálnia az adott osztállyal.

Pl. Egy pedagógus a 6. és 7. osztályból is tölthet fel műveket, így egyszer regisztrálnia kell 6. osztállyal, és külön a 7. osztállyal is.

Kérjük, a résztvevőket, hogy maximum 5 pályázati anyaggal nevezzenek. Amennyiben a megengedettnél több képet töltenek fel, úgy a feltöltés sorrendjét vesszük figyelembe.

Fotók esetében jpg. formátumban, eredeti méretben várjuk a pályázatokat.

Fontos információ!

Az oldalon a későbbiekben a közönség is szavazhat egy megadott időintervallumban, Facebook-regisztrációval lesz lehetőségük.

Amennyiben a feltöltéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, azt az alábbi e-mail címre küldhetik: pr@nebih.gov.hu

Figyelem!

Ha a .jpg fájl EXIF adatai hiányosak, vagy azokból kiderül, hogy a fotó képszerkesztő szoftverrel manipulált, a pályamunka kizárásra kerül!

 Tisztelt Pályázók, Szavazók és Érdeklődők!

 

Köszönjük, hogy rengeteg gyönyörű és kreatív rajzot, fotót beküldve ilyen sokan vettetek részt pályázatunkon. A pályázat lezárult, és a szavazás is véget ért. A zsűri kiválasztotta a legjobb műveket. Az eredményeket 2018. március 19-én olvashatjátok honlapunkon.​